Kinderen

Crèche 0-4 jaar

Elke zondagmorgen is er voor de 0 tot 4 jarigen in de ochtenddiensten crèche. Er is een grote box aanwezig voor de allerkleinsten en de wat groteren kunnen puzzelen, kleuren, krijten met de blokken spelen enz.
Er is altijd een ervaren oppas (lees: moeder/vader) aanwezig en twee jongeren om de kinderen te helpen, voor te lezen en lekker met ze te spelen.

 

Kinderbijbelgroep

Voor de kinderen van groep 0 tot en met 2 (of van 4 tot en met ± 6 jaar) is er elke zondagmorgen kinderbijbelgroep. De kinderen gaan net voor de preek de kerk uit en komen tijdens de collecte weer terug. De kinderbijbelgroep wordt gezien als een voorbereiding op de gewone kerkdienst. Sinds kort zijn er ook kinderbijbelgroepen voor kinderen in de leeftijd van 7 - 9 en van 10 - 12 jaar.

In de kinderbijbelgroep wordt er een Bijbelverhaal verteld waarna er met de kinderen over wordt gepraat. Ook zingen en bidden we met de kinderen. Voor de Bijbelverhalen en de werkstukjes wordt onder andere gebruik gemaakt van een werkmap die is uitgegeven door de stichting ’Vertel het maar’.