Kerkdiensten

                                              

                                                                         LIVE kerkdienst meekijken? Klik op één van de bovenstaande logo's!

 

Zondagsdiensten
 

De ochtenddiensten beginnen meestal rond 10:00uur.

De middagdiensten zijn dynamisch net als het thema. Soms zijn het gewone diensten, soms zijn het leerhuizen en soms is er geen dienst omdat er dan tijd is om als kring samen te komen. Je kunt het beste de agenda raadplegen voor de actuele informatie!

De diensten worden meestal geleid door de eigen predikant. Wij hebben twee predikanten, ds. Peter Hommes en ds. Pieter van den Berg.

Tijdens de ochtenddienst is er een crèche voor de kinderen tot 4 jaar. Voor kinderen van diverse groepen van de basisschool is er tijdens de preek een kinderbijbelgroep.

Als u niet in de gelegenheid bent om zelf onze kerkdiensten bij te wonen, kunnen deze live of vanuit archief worden bekeken en beluisterd op kerkomroep.nl of via ons YouTube kanaal.

 

Prikkelarme kerkdiensten

Tijdens een prikkelarme dienst proberen we het aantal prikkels zo klein mogelijk te houden.
Dit doen we door de liturgie en een samenvatting (hoogte-/aandachtspunten) op papier te verstrekken, zodat de deelnemers minder prikkels krijgen van alles wat ze zien als ze naar het scherm kijken.
De beamer wordt tijdens deze dienst alleen gebruikt om de liturgie te tonen en niet voor de ondersteuning van de preek met de plaatjes en dergelijke.
Verder zingen we (vaak) bekende liederen en zal de organist niet te lang voor, tussen en naspel spelen op het orgel. Ook zal hij geen harde inzet geven aan het begin van de verschillende liederen en coupletten.
Tijdens deze kerkdienst wordt de Bijbellezing verzorgd door de predikant zelf, dit om het geloop tijdens de kerkdienst zo veel mogelijk te beperken. Dit vanwege extra prikkels.

Kerkdiensten in gebarentaal

Twee keer per jaar wordt in de Koningshof een kerkdienst georganiseerd voor dove mensen. Deze dienst vindt plaats in gebarentaal en wordt door een stemtolk vertaald voor horende mensen. Op 21 mei 2023 en 19 november 2023 hoopt dovenpastor Hendrik Stevens voor te gaan in deze diensten. U bent van harte welkom!